Innovatie workshop teammeeting mei

Woensdag 8 mei was onze teammeeting mei. Dit keer met een innovatie workshop, een belangrijk thema waar we binnen Riviq veel aandacht aan besteden. Om onze opdrachtgevers goed te blijven helpen is het belangrijk kennis van nieuwe methoden, tools en technieken steeds te blijven uitbreiden. En om hier ervaringen mee op te doen en van te leren. Daarnaast is het gewoon gaaf om nieuwe mogelijkheden te ontdekken, verder uit te werken en hiermee onze dienstverlening weer verder te kunnen versterken.

De avond van de team meeting mei startte met een algemene update en korte terugblik op onze off-site trip naar Dublin. Tijdens dit bedrijfsbezoek waren al diverse activiteiten met een innovatief karakter (zie nieuwsbericht). Woensdag avond hebben we vervolg gegeven aan dit onderwerp en stond er een innovatie workshop met ons hele team op de agenda.

Met een selectie van nieuwe technieken en onderwerpen zijn in groepen proefopstellingen voor ons Innovation Lab bedacht. Wat zouden mooie toepassingen kunnen zijn van deze nieuwe technieken? Hoe kan een proefopstelling eruit zien met welk resultaat? Welke stappen doorloop je in zo’n opstelling? Vragen waarop in groepen antwoorden werden geformuleerd, middels brainstorm en goede discussies.

Meerdere concrete proefopstellingen kregen snel vorm en werden vergezeld van korte uitleg en werkwijze. Een mooi resultaat vanuit de innovatie workshop om op verder te bouwen de komende periode.

Jeroen-spanjaard

Geschreven door

Jeroen Spanjaard

Manager Delivery & projects

jeroen.spanjaard@riviq.nl
+31 628 956 453

meer over dit onderwerp