Werken bij Riviq

Elke dag plezier in je werk

Riviq groeit en zoekt talenten die het team willen versterken. We zoeken ambitieuze consultants die onze klanten willen helpen om elke dag betere beslissingen te nemen.

Waarom werken bij Riviq?

Riviq is informeel, open en gedreven. We organiseren veel rondom kennisdeling en competence ontwikkeling. Goede sfeer en teamspirit helpen om samen deze doelen te bereiken. Ook belangrijk hierbij is FUN: werken moet ook leuk zijn.

Persoonlijk

Bij Riviq staat de mens en het vakgebied centraal. We hebben een persoonlijke benadering die gericht is op duurzame relaties met medewerkers, opdrachtgevers en partners. Riviq is een hecht team dat toegankelijk is voor hulpvragen. We vinden samenwerking belangrijk.

Ontwikkeling

Vernieuwing zit in ons DNA, het constant beter willen doen, moderne oplossingen en aanpakken adopteren. We zijn professionals die graag een succes willen creëren bij onze klanten. Carrièreontwikkeling en innovatie staan centraal in de begeleiding van onze consultants.

 

Hoe werken we?

Teamwork

Samenwerken zit in het DNA van Riviq. Dit kan in een project of scrumteam maar ook op kantoor bij Riviq wordt samengewerkt, bijvoorbeeld in ons Delivery team of bij diverse competence ontwikkelingen. Waar mogelijk zorgen we er voor dat collega’s  kunnen samenwerken bij opdrachtgevers.

Groei

Onze medewerkers krijgen alle mogelijkheden om zich te ontwikkelen en invulling te geven aan hun loopbaan. Als team blijven we onze kennis en kunde ook voortdurend verbeteren. Binnen Riviq wordt ook veel gedaan aan de ontwikkeling van softskills en consultancyvaardigheden.

Innovatie

We werken met de leidende technieken in de markt. Er wordt tijd besteed aan het ontwikkelen van innovaties. Hierdoor kunnen we opdrachtgevers proactief benaderen met nieuwe oplossingen en anticiperen we op nieuwe vragen uit de markt.

Work-life balance

Riviq is gericht op de Randstad en heeft een ruime portfolio aan opdrachtgevers. Dit zorgt ervoor dat we rekening kunnen houden met de reistijd van onze medewerkers. Flexwerken en thuiswerken behoort natuurlijk ook tot de opties.

Meet-ups

Door de maandelijkse teammeeting en diverse competence-sessies houden we elkaar op de hoogte en leren we van elkaar. Regelmatig komen ook onderwerpen aan bod die niet direct gerelateerd zijn aan het vakgebied maar op bijvoorbeeld persoonlijke effectiviteit en samenwerking. Bij elkaar genoeg mogelijkheden om geïnspireerd te raken.

Fun

De maandelijkse teammeeting is de ene maand inhoudelijk en gezellig. De andere maand is deze puur gericht op teambuilding en fun. In de zomer hebben we de typische Riviq BBQ met partners en in december het kerstdiner met partners.

Jezelf zijn

Riviq consultants zijn energieke, sociale mensen die gericht zijn op samenwerken. In hun werk zijn ze professioneel en gericht op resultaat. Riviqers zijn multiskilled in het domein van BI en analytics. Ze houden ervan om oplossingen te realiseren die het verschil maken voor een organisatie.

Naast het werk zien we dat Riviqers de meest uiteenlopende hobby’s hebben. We zouden met gemak een band kunnen oprichten, aan diverse bedrijfssporten kunnen meedoen of een hardloopwedstrijd kunnen organiseren.

Actuele vacatures

Senior data engineer

Ervaren data engineer met honger naar meer

Data platform specialist

Ervaren specialist

Microsoft specialist

Allround ervaren Microsoft BI specialist

Senior analist / data modeler

Voor onze regulatory compliance data platform projecten

Kennismaken

Hebben we je interesse gewekt?

 

Neem dan contact op voor meer informatie of een kennismaking.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe gaan we te werk?

Het begint bij kennismaken, daarmee kijken we of Riviq iets voor jou kan betekenen. Een kennismaking is gericht op wat jij wilt doen en wat je wilt bereiken. Wij vertellen meer over Riviq en hoe jij daarin zou kunnen passen. Als er van beide kanten interesse is dan plannen we samen het tweede gesprek.

Het tweede gesprek is meer inhoudelijk waarbij het voor ons belangrijk is de juiste inschatting te maken van je kennis en vaardigheden. Als dit gesprek voor beide kanten positief verloopt, dan doen we je gelijk een concreet aanbod.

Blogs en nieuwsitems