Wij zijn Riviq

We maken het verschil

Home E Over ons

We zijn een sterk team van gepassioneerde vakmensen. Samen werken we voor onze opdrachtgevers aan data platform, data science en data visualisatie oplossingen waarmee ze ‘Elke dag betere beslissingen’ kunnen nemen.

Onze naam

Maak kennis met ons

Onze naam

“Bij de naam Riviq denken we aan een rivier, een constante stroom van informatie. Een rivier brengt energie met zich mee en zoekt constant naar nieuwe wegen. Dat is precies wat wij doen. Wij helpen organisaties met de constante stroom van data omzetten in waardevolle informatie, hierbij zoeken we constant naar de beste methoden voor iedere opdrachtgever.” aldus mede-oprichter Marc Ducardus.

Ons DNA

Passie voor het vak

De consultants van Riviq delen hun enthousiasme voor het vakgebied, dat zich razendsnel ontwikkelt. Diepgaande kennis en ervaring met marktleidende technologie zoals die van Microsoft zorgt ervoor dat we in projecten het verschil kunnen maken.

Samen met collega’s worden slimme concepten en business oplossingen gerealiseerd. Riviq besteedt aandacht aan innovatieve ontwikkeling, waarmee we bij onze opdrachtgevers slimmere oplossingen mogelijk maken.

Focus op resultaat

Onze opdrachtgevers zijn vooruitstrevende en toonaangevende organisaties, die strategisch denken en hun doelen duidelijk formuleren. Onderscheidend goede informatievoorziening is een onmisbaar aspect van hun strategie. Begrijpelijke, flexibele en voorspellende informatie moet sterk bijdragen aan rendement en succes van hun organisatie.

We gaan deze uitdaging graag aan. Duidelijk business rendement bij onze klanten is voor ons de maatstaf waarmee we het succes van ons werk bepalen. Elke dag betere beslissingen bij onze opdrachtgevers, dat is onze focus.

Onze belofte

We maken het verschil

Onze aanpak is gericht op het maximaliseren van onze impact. Overal waar we gewerkt hebben, is een aantoonbare verbetering zichtbaar.

Onze missie

Ons doel is de realisatie van klantwaarde op basis van onderscheidend goede informatievoorziening. Voor onze medewerkers zijn we een gaaf mensenbedrijf en een moderne werkgever. We opereren innovatief en adopteren marktontwikkelingen sneller. Zodat we inspirerend zijn voor medewerkers en opdrachtgevers.

Inspirerend en innoverend

We anticiperen op vragen van onze klanten. We laten zien wat mogelijk is en nemen klanten mee op weg naar de beste oplossing.

Vasthoudend en sportief

We graven dieper tot we de echte vraag achter de vraag hebben achterhaald. We nemen graag de uitdaging aan van complexe problemen.

Persoonlijke groei

Onze medewerkers krijgen alle mogelijkheden om zichzelf te ontwikkelen en invulling te geven aan hun loopbaan. We blijven onze kennis en kunde voortdurend verbeteren.

Teamwork en fun

We doen er alles aan om een duurzame persoonlijke relatie met elkaar en onze klanten te onderhouden. Werk moet leuk zijn, daarom is er volop ruimte voor plezier.

Cases