Dutch Data Dude op bezoek bij Riviq

Snelle nieuwe ontwikkelingen in ons vakgebied, een aspect dat het zo leuk maakt hierin te werken. Gisteren was Jeroen ter Heerdt, A.K.A. Dutch Data Dude bij ons op bezoek om de recente ontwikkelingen op het vlak van BI, Analytics en AI bij Microsoft met ons te delen.

Tevens als onderdeel van zijn Farewell Tour omdat Jeroen voor drie jaar naar de Verenigde Staten verhuist, waar hij voor Microsoft in Seattle aan de slag gaat. We zullen hem hier in Nederland missen!

Allereerst wederom een nieuwe Riviq-collega die zichzelf even kon voorstellen aan het hele team. Robin Huizinga deed dat op ludieke wijze, waarna we via een aantal algemene updates doorgingen naar een energieke en interactieve sessie van Jeroen ter Heerdt.

Mooie producten binnen het Microsoft Azure platform passeerden de revue. Producten waar veel Riviq collega’s al dagelijks mooie oplossingen voor onze opdrachtgevers mee ontwikkelen, maar ook nieuwere producten waarvan Microsoft verwacht dat ze de komende periode zullen groeien in gebruik. Naast Azure werden natuurlijk ook ontwikkelingen met on-premise Microsoft producten gedeeld, en Microsofts visie hoe on-premise en cloud met elkaar samen zouden moeten werken.

Erg interessant en bovenal attractief verteld door de Dutch Data Dude. Uiteraard maakten we de avond compleet met onze gezellige borrel als afsluiter.

Paul-stam-de-jonge

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met

meer over dit onderwerp