Dutch Data Dude op bezoek bij Riviq

Snelle nieuwe ontwikkelingen in ons vakgebied, een aspect dat het zo leuk maakt hierin te werken. Gisteren was Jeroen ter Heerdt, A.K.A. Dutch Data Dude bij ons op bezoek om de recente ontwikkelingen op het vlak van BI, Analytics en AI bij Microsoft met ons te delen.

Tevens als onderdeel van zijn Farewell Tour omdat Jeroen voor drie jaar naar de Verenigde Staten verhuist, waar hij voor Microsoft in Seattle aan de slag gaat. We zullen hem hier in Nederland missen!

Allereerst wederom een nieuwe Riviq-collega die zichzelf even kon voorstellen aan het hele team. Robin Huizinga deed dat op ludieke wijze, waarna we via een aantal algemene updates doorgingen naar een energieke en interactieve sessie van Jeroen ter Heerdt.

Mooie producten binnen het Microsoft Azure platform passeerden de revue. Producten waar veel TopBI collega’s al dagelijks mooie oplossingen voor onze opdrachtgevers mee ontwikkelen, maar ook nieuwere producten waarvan Microsoft verwacht dat ze de komende periode zullen groeien in gebruik. Naast Azure werden natuurlijk ook ontwikkelingen met on premise Microsoft producten gedeeld, en Microsofts visie hoe on premise en cloud met elkaar samen zouden moeten werken.

Erg interessant en bovenal attractief verteld door de Dutch Data Dude. Uiteraard maakten we de avond compleet met onze gezellige borrel als afsluiter.

Robert Mansour

Graag hoor ik je mening of onderwerpen die je mist

Marc Ducardus

Managing partner

marc.ducardus@riviq.nl
+31(0)6 50 65 87 26
linkedin.com/in/ducardus

meer over dit onderwerp

Innovatie workshop teammeeting mei

Woensdag 8 mei was het weer tijd voor onze maandelijkse teammeeting. Dit keer stond deze in het teken van innovatie, een belangrijk thema waar we binnen Riviq veel aandacht aan besteden. Om onze opdrachtgevers goed te blijven helpen is het belangrijk kennis van nieuwe...

Lees meer

Biml training tbv Datawarehouse automatisering

Op woensdag 10 april hebben 9 collega developers van Riviq een training Biml gevolgd van Biml-guru Raymond Sondak, een autoriteit op het gebied van Biml-oplossingen en één van de schrijvers van ‘The Biml Book’. De training werd op onze locatie het HNK-gebouw aan de...

Lees meer

Send this to a friend