Data heroes gezocht

Start ntb

Home E Masterclass Data engineer

Masterclass Data engineering

Wil jij een carrière als data engineer, waarbij je kennis van databases en software engineering combineert om oplossingen voor bedrijven te realiseren? Start dan na je studie met de Masterclass Data Engineering bij Riviq. Je wordt getraind en begeleidt door ervaren data engineering professionals, om vervolgens als data engineer aan de slag te gaan bij één van onze opdrachtgevers.

Ons team

Riviq is dienstverlener op het vlak van data science, business intelligence en data platforms. Consultants van Riviq werken hiervoor in teamverband bij opdrachtgevers aan projecten, meestal grote organisaties in de Randstad. Hierbij wordt gebruik gemaakt van state-of-the-art platformen zoals Microsoft Azure en moderne methoden zoals data warehouse automation.

Masterclass programma

 • Introductieprogramma consultancy door Riviq (data architectuur, informatieanalyse, data modelling, consultancy vaardigheden)
 • Trainingen in diverse tools en technieken
  • Microsoft SQL, SSIS, C#
  • Azure componenten zoals: Data factory, Data Lake, Databricks, SQL DWH, Functions, API management,
  • Python, Spark
  • Airflow

Praktijk

Na je training ga je ‘on the job’ in de praktijk aan de slag bij één van de grote opdrachtgevers van Riviq. Hierbij krijg je coaching van senior collega’s.

Tijdens het hele programma wordt je begeleidt door een vaste mentor, waarbij er natuurlijk plenty aandacht is voor jouw persoonlijke carrièredoelstellingen.

Start ntb

Voor het masterclass programma zijn we op zoek naar recent afgestudeerden (HBO/Universitair) met een technische IT achtergrond. Heb jij de ambitie om het verschil te maken voor data-driven organisaties?

Ben je enthousiast en wil meer weten? Neem dan contact op voor meer informatie of een kennismaking.

Direct solliciteren?

Je kunt hiervoor dit formulier gebruiken. We nemen snel contact met je op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Eric-Revers

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met

Eric Revers

Managing partner

eric.revers@riviq.nl
+31 621 280 919
linkedin.com/in/ericrevers