Uitdagende opdrachten

Altijd een opdracht die bij je past

Meer ontdekken

Uitdagende opdrachten

De opdrachten bij Riviq zijn zeer divers. We bedienen zowel grote klanten als kleine bedrijven en zijn actief binnen verschillende branches. De projecten en werkzaamheden zelf zijn ook elke keer weer anders. Het kan gaan om een advies traject of realisatie. Het bouwen van een volledige nieuwe omgeving of het uitbreiden en verbeteren van de huidige situatie. Geen enkele opdracht is hetzelfde.
Alle opdrachten hebben wel één ding gemeen; wij zetten een oplossing neer die de klant helpt om betere beslissingen te maken, elke dag weer.

closeup-scherm-code

De juiste opdracht voor jou

Uiteraard willen we onze consultants op de juiste opdracht zetten. Dit doen we door te kijken naar persoonlijke doelstellingen, interesses en waarbij iemand zich op zijn of haar gemak voelt.

Riviq heeft een groot klantenbestand met veel diverse opdrachten, dus er zit voor iedereen altijd wel een leuke en uitdagende klus bij.
Wat als de opdracht tegenvalt of het niet klikt met de klant? Dan lossen we dat snel op! En bij Riviq menen we dat echt. Riviq en klant hebben er beide geen baat bij als jij niet op je plek zit, dus we zorgen dat er op korte termijn iets anders gevonden wordt.

Nieuwsgierig?

Laat van je horen. Dat kan eenvoudig via een whatsappje, email of een belletje. We gaan graag met je in gesprek om samen te ontdekken of we bij elkaar passen en mogelijkheden zijn.

data-spreuk
Riviq overleg
closeup-sajid-overleg-projects-delivery

Openstaande vacatures

Bekijk onze openstaande vacatures of wil je voor meer info graag iemand spreken?

Data engineer >

Power BI specialist >

Data warehouse specialist >

Graag kennismaken Alle vacatures

“Ondertussen werk ik een paar jaar voor Riviq en tot nu toe is geen enkele opdracht of klant hetzelfde geweest. Elke keer leer ik weer wat nieuws. Hierdoor weet ik steeds beter wat ik leuk vind en waar ik naartoe wil. Riviq helpt mij hierbij.”

Rick van Zeijl

Data engineer

Teamverband

Waar mogelijk zetten we graag Riviq collega’s samen op een project. Dat is niet alleen gezellig maar ook goed voor de kennisdeling. In teamverband werken bij de klant betekent continue kunnen leren van elkaar. Dit vinden we belangrijk en daarom blijft het aantal klant teams groeien.

Helaas is het niet altijd mogelijk om iemand in een team te plaatsen, maar Riviq collega’s geven je altijd de nodige hulp en ondersteuning.

Uitdagende opdrachten 1

(online) een kopje koffie drinken?

En jouw ambities bespreken?
Neem dan contact met mij op.

Bellen: +31 621 964 963 Email: pim.wennekes@riviq.nl

Pim Wennekes

Manager data & analytics

Connect via Linkedin Stuur een appje