Fijne werksfeer

Onderdeel van een hecht team

Meer ontdekken

Fijne werksfeer: persoonlijk en informeel

Bij Riviq staan consultants altijd op nummer 1. We vinden het belangrijk dat iedereen zich op zijn of haar plek voelt. Zowel binnen Riviq als bij de klant.

Hoe we dit doen? Je spreekt je manager regelmatig, hoe gaat het, zit je nog goed en waar wil je naartoe? Zo leren we je steeds beter kennen en creëren we voor jou de beste werkplek!

Riviq fun tafelvoetbal detail

Activiteiten

We hebben een hecht team en dat willen we zo houden, hiervoor worden het hele jaar door leuke activiteiten georganiseerd. Iedereen zit tenslotte vaak bij de klant, op deze manier blijven we altijd in verbinding met elkaar.

Enkele van onze activiteiten:

  • Om de maand een ‘funmeeting’. Denk hierbij aan: VR games, midgetgolf, kookworkshop, curling, fietstocht en ga zo maar door!
  • Om de maand een informatieve meeting: Riviq update en iets leerzaams
  • Zomer BBQ met partners
  • Kerstdiner met partners
  • Maandelijks een uitgebreide vrijmibo op verschillende locaties
  • Ook kan je regelmatig aanhaken bij verschillende sportactiviteiten

Nieuwsgierig?

Laat van je horen. Dat kan eenvoudig via een whatsappje, email of een belletje. We gaan graag met je in gesprek om samen te ontdekken of we bij elkaar passen en mogelijkheden zijn.

Openstaande vacatures

Bekijk onze openstaande vacatures of wil je voor meer info graag iemand spreken?

Ervaren Data engineer >

Power BI specialist >

Azure Data solution architect >

Graag kennismaken Alle vacatures

“Het is uitdagend, gezellig en motiverend om te werken bij Riviq. Ik word uitgedaagd in mijn werk door dat ik met collega’s samenwerk, trainingen ontwikkel, nieuwe dingen leer en dit in de praktijk kan toepassen bij klanten.”

Marc Rumkorf

Consultant Business Intelligence

Teamwork

Samenwerken is een belangrijke pijler voor Riviq. Samen komen we verder dan alleen! En daarnaast is het ook nog een stuk gezelliger. Riviq doet er dan ook alles aan om te zorgen dat jij onderdeel wordt van een team. Zo hebben we een Delivery team, innovatie teams en proberen we consultants samen bij een opdrachtgever te plaatsen.
En ook al ben je geen onderdeel van een ‘vast’ team, dan nog staan er altijd collega’s voor je klaar om te helpen bij ieder vraagstuk.

Fijne werksfeer 1

(online) een kopje koffie drinken?

En jouw ambities bespreken?
Neem dan contact met mij op.

Bellen: +31 621 964 963 Email: pim.wennekes@riviq.nl

Pim Wennekes

Manager data & analytics

Connect via Linkedin Stuur een appje