Continue ontwikkeling

Samen werken aan jouw carrière

Meer ontdekken

Continue ontwikkeling op elk vlak

Bij Riviq willen we continu vernieuwen en verbeteren, we stellen altijd de vraag; “hoe kan het beter?”. Deze vraag kan te maken hebben met een project of specifieke oplossing. Maar ook voor onze consultants kijken we hoe het nog beter kan.

Met de jaren ervaring die we hebben in het begeleiden van consultants, hebben we nu de kennis en middelen om iedereen te helpen met zijn of haar persoonlijke carrière pad.

Volgens ons zijn individuele carrière ontwikkeling, innovatie en competence de belangrijkste pijlers om continu te blijven verbeteren en groeien als consultant.

Riviq young professional programma data engineer

Eigen carrière pad

Elke consultant heeft andere doelen met betrekking tot werk. Daarnaast weet je na elke opdracht een stukje beter wat je wel en niet leuk vindt. Riviq helpt je met het behalen van jouw doelen.

Weet je niet precies wat je doel is? Geen probleem! Jouw manager gaat regelmatig met je in gesprek. Hierin wordt onder andere gekeken naar de elementen waar jij plezier uit haalt en welke korte- of lange termijn doelen daarbij passen. Vervolgens wordt gekeken naar het behalen van die doelen. Hiervoor wordt gezocht naar bijpassende cursussen en trainingen en uiteraard gaan de sales medewerkers hard op zoek naar een bijpassende opdracht!

Hieronder een overzicht van de paden die je zou kunnen belopen, maar ook hierin geldt; iedereen is anders en het kan ook wijzigen. Dus je zit niet vast in een pad, maar het geeft een richtlijn om de volgende stappen te bepalen.

Nieuwsgierig?

Laat van je horen. Dat kan eenvoudig via een whatsappje, email of een belletje. We gaan graag met je in gesprek om samen te ontdekken of we bij elkaar passen en mogelijkheden zijn.

closeup-overleg-meeting-room
Overleg whiteboard overview
closeup-scherm-dashboard

Openstaande vacatures

Bekijk onze openstaande vacatures of wil je voor meer info graag iemand spreken?

Ervaren Data engineer >

Power BI specialist >

Azure Data solution architect >

Graag kennismaken Alle vacatures

“Bij Riviq stel je een persoonlijk groeipad op samen met je leidinggevende. Je kan hiermee alle kanten op. Bij Riviq staat een langdurige relatie met de werknemer duidelijk centraal want het volledige leadership team staat voor je klaar als je hulp of sturing nodig hebt. Onder andere door diverse trainingen aan te bieden. Dat kan op gebied van soft skills zijn, maar ook een training in technische- of zakelijke vaardigheden. Ook worden de opdrachten waaraan je werkt afgestemd op jouw ambities en groeipad. Zo haal je echt het beste uit jezelf!”
Robin Huizinga

Consultant Business Intelligence

Leren van én met elkaar

We zitten in een vakgebied dat zich razendsnel ontwikkelt. Om dit bij te blijven, doen we er alles aan om zo veel mogelijk kennis op te doen en vooral ook met elkaar te delen.
Zo worden er regelmatig competence meetings georganiseerd waarbij een consultant aan het woord is. Diegene mag vertellen wat voor mooie nieuwe kennis hij of zij heeft opgedaan bij de klant.
Ook hebben we meerdere keren per jaar een innovation day. Op deze dag gaan meerdere teams de uitdaging aan om een vernieuwd, werkend concept neer te zetten. Leerzaam en bovendien erg gezellig waarbij de hamburger maaltijd nooit ontbreekt!

Continue ontwikkeling 1

(online) een kopje koffie drinken?

En jouw ambities bespreken?
Neem dan contact met mij op.

Bellen: +31 621 964 963 Email: pim.wennekes@riviq.nl

Pim Wennekes

Manager data & analytics

Connect via Linkedin Stuur een appje