Ervaren risk en compliance specialisten

Maak complexe thema’s eenvoudiger

Home E Ervaren risk en compliance specialisten

Risk en compliance zijn fundamentele thema’s voor financiële organisaties, zoals banken en verzekeraars. Risico’s en rapportageverplichtingen wijzigen echter continu. Dataplatformen moeten daarin mee veranderen. Voldoende kennis en ervaring over deze onderwerpen is dus essentieel.

Onze ervaren specialisten helpen financiële organisaties een ferme grip te houden op deze complexe zaken.

Meerdere expertises nodig

De realisatie van risk en compliance oplossingen voor banken en verzekeraars is ingewikkeld. Het vraagt om verschillende expertises:

  • Kennis van de eisen van toezichthouders en waar de verplichte rapportages aan moeten voldoen
  • Diepgaande kennis van de branche én ervaring met kenmerkende businessdata van financiële producten
  • Ervaring met de realisatie van betrouwbare, strategische dataplatformen

Om deze expertises succesvol samen te laten werken, zijn ervaren projectmanagers nodig, die visie met pragmatisme combineren.

Alle expertises in huis

We combineren alle benodigde expertises om gedegen risk en compliance oplossingen te realiseren. Onze specialisten hebben ervaring bij zowel de grootste banken en verzekeraars, als bij middelgrote en kleinere financiële organisaties. Iedere organisatie heeft een eigen dynamiek, maar overal keren dezelfde thema’s terug:

  • Compliance standaarden, zoals AnaCredit, BDRP, COREP, FINREP, KYC, MiFID-II en Solvency-II
  • Kennis van banking en insurance
  • Data science engineering rondom risk modellen

Om risk en compliance projecten succesvol te maken, zijn de juiste kennis en ervaring doorslaggevend. We combineren dat met een drive en duidelijke focus op het einddoel. Zo ontstaan de beste oplossingen om controle te krijgen over risk en compliance.

Vergroot de kans op succes

De inzet van de expertise van onze ervaren specialisten geeft financiële organisaties een cruciale grip op risk en compliance. Aan de hand van betrouwbare en robuuste dataoplossingen houden ze continu controle over deze dynamische thema’s. Bovendien ontstaat er met onze specialisten een sterker projectteam, met grotere kans op succes voor deze uitdagende projecten.

Robert-mansour

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met