Riviq Academy

Effectieve trainingen
voor en door professionals

We verzorgen (online) trainingen op basis van open inschrijving maar ook incompany. Onze trainers hebben zelf veel praktijkervaring en vinden het leuk om deze kennis te delen.

Ze kunnen begeleiding geven en inspelen op de specifieke wensen. On-the-job coaching behoort ook tot de mogelijkheden. Bespreek je opleidingswensen met ons, dan bepalen we samen wat de meest geschikte oplossing is.

Wat bieden we?

riviq audience

Open inschrijving

We hebben trainingen die gedurende het jaar gepland staan. Dit zijn open inschrijvingen:

  • Power BI training (online of op locatie)
  • Data visualisatie training (alleen op locatie)

Daarnaast is het mogelijk om de training op locatie te doen speciaal voor jouw organisatie

riviq training

Maatwerk training

Is het handiger dat je team op locatie blijft? Of zijn er specifieke kenmerken waarop getraind moet worden? Of moet de manier waarop in het bedrijf gewerkt wordt ook terugkomen in de training? Een maatwerk training kan dan uitkomst bieden.

riviq innovatie

On-the-job coaching

Heb je medewerkers die je wilt omscholen? Of een team opbouwen en het kennisniveau verhogen? Een senior coach on-the-job kan je hierbij ondersteunen. Met een opleidingsplan op maat krijgen medewerkers de begeleiding die ze nodig hebben. We bieden de mogelijkheid van backend tot front-end senior begeleiding en coaching.

Open inschrijving

Training Effectieve (Data) Visualisaties

Eendaagse interactieve training waarin de deelnemers zich de inzichten op het gebied van data visualisaties eigen maken en leren toepassen.
Deze inzichten komen vanuit de psychologie, user interface design en best practices vanuit de BI wereld. Onderwerpen zoals type grafieken, grafische integriteit en vormgeving komen aan bod.

(Online) Training Power BI

Een interactieve training waarin je hands-on leert om zelf dashboards te maken en data om te zetten naar krachtige visualisaties. Deze training is zowel online (2 dagdelen) als op (eigen) locatie (1 dag) mogelijk.

De complete opbouw binnen Power BI komt aan bod. Van data naar creatie van waardevolle inzichten.

Marc Ducardus

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met

Meer weten?

We maken graag kennis om dit met je te bespreken.

Bel 070 40 60 966

of stuur een mailtje naar info@riviq.nl.

Je kunt ook gebruikmaken van het formulier hiernaast.

11 + 1 =