Strategie en advies

Expertise op niveau

Home » Wat we doen » Strategie en advies

Meer weten?

Neem contact op met

Robert Mansour

Robert Mansour

Managing partner

robert.mansour@riviq.nl
+31 6 54 69 63 86

Voor veel organisaties is data een belangrijk thema. Riviq adviseert bij het formuleren van data en analytics strategie en het opstellen van een realistische roadmap. Dit stelt opdrachtgevers in staat de juiste keuzes te maken ten aanzien van techniek, organisatie en proces.

Duidelijk plan voor de toekomst

Een gedegen data en analytics strategie en een solide roadmap voor de realisatie geven onderbouwing en duidelijkheid naar de organisatie. Keuzes voor investeringen worden in overweging genomen. Projecten en initiatieven worden op basis van prioriteiten opgepakt.

Een compleet verhaal

In ons advies is de business strategie van de organisatie leidend. We kijken dus niet alleen naar technologie, maar ook naar business doelstellingen, organisatie en proces. Tegelijk houden we rekening met het huidige volwassenheidsniveau, om wel een realistisch plan op te leveren.

Bewezen aanpak

Riviq adviseert op basis van een bewezen aanpak. In korte tijd worden interviews, workshops en inspiratiesessies gehouden om de situatie te doorgronden en doelen te bepalen. Daarna worden de strategie en de realisatie roadmap op basis van best practices geformuleerd. Stapsgewijs wordt hierin van data en analytics een succes gemaakt.