Cloud Services

Schaalbare oplossingen

Home » Wat we doen » Cloud Services

IT vanuit de cloud is razendsnel in ontwikkeling. Ook op het gebied van data platform en data science zijn de afgelopen jaren veel oplossingen ontstaan. Riviq helpt organisaties de stap naar de cloud te maken op basis van Microsoft Azure services.

Snel en schaalbaar in de cloud

Data visualisatie en Data science vanuit de cloud heeft zo zijn voordelen: snel starten zonder zorgen om infrastructuur en software, de mogelijkheid om flexibel op of af te schalen als daar behoefte aan is en een prijs die past bij wat wordt gebruikt. Daarnaast ontwikkelt de functionaliteit van cloud services zich continu, en wordt zo steeds beter.

Microsoft Cloud Solution Provider

Als Microsoft Cloud Solution Provider (CSP) hebben we de afgelopen jaren diverse organisaties geholpen om de stap te maken naar de Cloud. We inventariseren de behoeften, adviseren welke Azure services (data & AI, Power BI) daarvoor nodig zijn en stellen een bijbehorend migratieplan op.

Indien gewenst kunnen we (complete) oplossingen obv Azure services ook op afstand beheren, als managed service 100% ontzorgen.

Klaar voor de start

Met een ingerichte cloud-omgeving zijn onze opdrachtgevers klaar voor de start:

  • De juiste Azure services voor Data & AI zijn geconfigureerd en onderling met elkaar verbonden
  • Om gedegen development uit te kunnen voeren is een volledige OTAP straat ingericht
  • Vanzelfsprekend is security gewaarborgd
Marc Ducardus

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met

Marc Ducardus

Managing partner

marc.ducardus@riviq.nl
+31 6 14 29 88 14
linkedin.com/in/ducardus/