Beheer en support

Volledig ontzorgd

Home » Wat we doen » Beheer en support

Als business gebruiker of ICT verantwoordelijke wil je je geen zorgen hoeven maken over de beschikbaarheid en continuïteit van de informatievoorziening. Je wilt vertrouwen op de inzichten die BI en analyticstoepassingen je dagelijks bieden. Tegelijkertijd is expertise en capaciteit voor solide beheer van de informatievoorziening niet altijd voorhanden. Riviq ontzorgt door het dagelijks beheer op zich te nemen.

Volledig ontzorgd je data gebruiken

Het datawarehouse en de rapportages bij Riviq in beheer onderbrengen heeft grote voordelen. Je bent verzekerd van een vakkundig team dat de oplossing goed kent, met uitstekende beschikbaarheid en flexibiliteit in ontwikkelcapaciteit. Zo nodig brengen we innovaties om oplossingen te verbeteren.

In control

We zijn in control van je informatie-voorziening. Natuurlijk monitoren we de processen en pakken we incidenten en changes op. Daarnaast kunnen we de Azureomgeving beheren en houden we het kennisniveau van het team op orde. Periodiek bespreken we de wensen op middellange termijn, zodat hier goed op geanticipeerd kan worden.

Beheer op maat

Ontzorgd zijn is voor iedereen anders. Riviq werkt met een a la carte model:

  • Uitgangspunt is beheer van het dataplatform.
  • Aanvullend levert Riviq beheer voor de Azureomgeving indien het dataplatform in Azure draait.
  • Tenslotte kan ook het beheer van de rapportage omgeving bij Riviq worden gelegd.
Robert Mansour

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met

Jeroen Spanjaard

Manager project & delivery

jeroen.spanjaard@riviq.nl
+31 628 956 453

linkedin profiel