Riviq Academy

Effectieve trainingen

Voor en door professionals

We verzorgen trainingen obv open inschrijving als ook incompany. Onze trainers hebben zelf veel praktijk ervaring en vinden het leuk om deze kennis te delen.

Ze kunnen begeleiding geven en inspelen op de specifieke wensen. On-the-job coaching behoort ook tot de mogelijkheden. Bespreek je opleidingswensen met ons, dan bepalen we samen wat de meest geschikte oplossing is.

wat bieden we?

Open inschrijving

Riviq heeft trainingen die gedurende het jaar gepland staan. Dit zijn open inschrijvingen:

  • Power BI training
  • Data visualisatie training

Daarnaast is het ook mogelijk om de opleiding op locatie te doen speciaal voor u bedrijf.

Maatwerk training

Is het handiger dat je team op locatie blijft? Of zijn er specifieke kenmerken waarop getraind moeten worden? Of moet de manier waarop in het bedrijf gewerkt wordt ook terugkomen in de training?

Een maatwerk training kan dan uitkomst bieden.

On-the-job coaching

Heb je medewerkers die je wilt omscholen? Of wil je een team opbouwen en het kennisniveau verhogen? Een senior coach on-the-job kan je hierbij ondersteuning bieden. Door een opleidingsplan op maat krijgen medewerkers de begeleiding die ze nodig hebben. We bieden de mogelijkheid van backend tot front-end senior begeleiding en coaching.

Open inschrijving

Training Effectieve (Data) Visualisaties

Eendaagse interactieve training waarin de deelnemers zich de inzichten op het gebied van data visualisaties eigen maken en leren toepassen.
Deze inzichten komen vanuit de psychologie, user interface design en best practices vanuit de BI wereld. Onderwerpen zoals type grafieken, grafische integriteit en vormgeving komen aan bod.

Training Power BI

Eendaagse interactieve training waarin de deelnemers hands-on leren om zelf dashboards te maken en data om te zetten naar krachtige visualisaties.

De complete opbouw binnen Power BI komt aan bod. Van data naar creatie van waardevolle inzichten.

Eric Revers

Eric Revers

Managing partner

eric.revers@riviq.nl

Meer informatie of graag kennismaken
voor een (maat)werk training?

Bespreek je opleidingswensen met ons dan bepalen we gezamenlijk welke training en vorm voor jou het meest geschikt zijn.

14 + 9 =