Riviq rijdt steeds meer elektrisch als bijdrage aan duurzaam rijden

De beweging van auto’s met een verbrandingsmotor naar elektrisch aangedreven auto’s is in Nederland goed te zien. Ook binnen Riviq heeft deze trend zich afgelopen jaren flink ingezet en bestaat een groot gedeelte van ons wagenpark uit elektrische auto’s. Een mooie bijdrage aan duurzaam rijden.

Typerend voor een consultancybedrijf is het wagenpark met leaseauto’s. Bij Riviq willen we hier graag keuzevrijheid in geven en waar mogelijk een steentje bijdragen aan duurzaam rijden voor een beter milieu. Zo kunnen consultants kiezen voor een leaseauto of voor een mobiliteitsvergoeding waarmee hij of zij met openbaar vervoer of met eigen vervoer kan reizen.

Riviq heeft ervoor gekozen om het leasen van elektrische auto’s makkelijk te houden door het budget en de spelregels gelijk te houden. Binnen Riviq zijn consultants vrij in hun keuze voor type auto en type mobiliteit.

Ons wagenpark is de afgelopen jaren, naast de Tesla Model 3, uitgebreid met ook andere alternatieven voor elektrisch rijden zijn o.a. de Nissan Leaf, de Kia e-Nero en de Hyundai Kona/Ioniq. De gunstige (bijtellings)prijs, prima actieradius en binnenruimte zijn de belangrijkste overwegingen voor consultants om te kiezen voor een elektrische auto.

Een mooie trend die Riviq ondersteunt en waarmee we een steentje bijdragen aan duurzaam rijden.

Eric-Revers

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met

meer over dit onderwerp