Riviq Innovation Day – editie juli 2021

Donderdag 15 juli 2021 was alweer de tweede editie van Riviq Innovation Day dit jaar.

Tijdens de eerste editie stond de ‘battle’ centraal tussen 2 teams voor oplossing om een on-premise data warehouse geautomatiseerd te migreren naar Azure services.

Data collection tool

Tijdens deze 2e editie van Riviq Innovation day ging het om het realiseren van een werkende proefopstelling voor het afleveren van data bestanden door externe / derde partijen. Waarbij deze data met een korte feedback loop gevalideerd kan worden en de aanleverende partij vrijwel direct zijn resultaat krijgt en de kans om de dataset te corrigeren.

Dit alles met gebruikmaking van verschillende (nieuwe) technologieën om te onderzoeken hoe de meest optimale oplossing eruit kan zien.

Innovation day2-2021

Na de aftrap startte het team met innoveren. Vergezeld van versnaperingen en muziek werd gewerkt aan de proefopstelling. Geheel in traditie was er een break met broodjes hamburger, waarna richting het eindresultaat gewerkt kon worden.

En dat resultaat ziet er veelbelovend uit. Een werkend geheel waarbij datasets aangeleverd kunnen worden, direct gevalideerd volgens in te geven validatie regels, en het resultaat met een mail-notificatie aan de aanleverende partij wordt terug gecommuniceerd.

Mooie next steps voor uitbreiding en ideeën voor goede toepassingen. Geheel in Azure gerealiseerd.

Jeroen-spanjaard

Geschreven door

Jeroen Spanjaard

Manager Delivery & projects

jeroen.spanjaard@riviq.nl
+31 628 956 453

meer over dit onderwerp