Riviq Innovation Day 2019

Afgelopen woensdag 19 juni was de aftrap van de eerste Riviq Innovation Day 2019.

Drie teams kregen deze middag en avond de tijd om een werkende innovatie te realiseren.

Doelstelling van deze Innovation Day: creëren, innoveren, een hoop plezier en samenwerken naar een flitsende demo aan het eind van de avond. Van tevoren al goed voorgekookt door alle teams met een aanvalsplan voor de dag.

Na de aftrap was het meteen tijd voor actie en gingen alle teams in volle vaart aan de slag. Nieuwe automation oplossingen in Azure, data-entry mogelijkheden en streaming data innovaties verrezen in hoog tempo uit de grond.

Onder het genot van heerlijke tapas wel even tijd voor ontspanning, maar daarna snel verder. Met een drankje en gestaag klinkende achtergrondbeat werkte iedereen toe naar het eindresultaat, wat er mocht zijn. (lees verder onder de afbeelding)

Riviq Innovation Day 2019 1

Een energieke en inspirerende dag met verrassend mooie resultaten. Knap hoe deze teams in korte tijd een werkende proefopstelling konden realiseren met nieuwe innoverende technologieën en werkwijzen.

Deze ideeën zullen ongetwijfeld verder uitgewerkt worden tot nieuwe producten of diensten die waarmee we onze opdrachtgevers weer verder kunnen helpen.

Jeroen-spanjaard

Geschreven door

Jeroen Spanjaard

Manager Delivery & projects

jeroen.spanjaard@riviq.nl
+31 628 956 453

meer over dit onderwerp