Riviq innovatie teammeeting feb

Alweer de tweede Riviq teammeeting van 2020, en deze stond geheel in het teken van innovatie!

Op het vlak van innovatie zijn vorig jaar al mooie successen geweest, en dit jaar investeren wij als organisatie nog meer in dit onderwerp. De in 2019 zo succesvolle editie van Innovation Day zal dit jaar een vervolg krijgen in april en ook nog in het najaar. Daarmee is er dit jaar veel aandacht voor het experimenteren met nieuwe technologieën, ideeën en use cases. En het realiseren van proefopstellingen om oplossingen te bieden voor uitdagingen en kansen bij onze klanten.

Een goede voorbereiding is het halve werk: in de aanloop naar deze leuke avond waren al vele ideeën voor een proefopstelling ingebracht. Ideeën die voortkomen uit praktijksituaties bij onze opdrachtgevers. Maar ook ideeën gericht op het ontdekken van nieuwe technologieën, die weer nieuwe mogelijkheden bieden om zaken beter, sneller of eenvoudiger te realiseren.

innovatie-workshop-use-cases3

Deze avond zijn de ideeën gepitcht en is er discussie gevoerd over bijvoorbeeld toepasbaarheid en uitvoerbaarheid. Tijdens een afwisselende en energieke workshop werden de ideeën verder uitgewerkt en klaargestoomd voor een bondige, heldere presentatie aan het team. De selectie voor Innovation Day kon direct daarna digitaal en realtime door alle collega’s gedaan worden. De drie winnende ideeën zullen tijdens de Innovation Day gerealiseerd gaan worden.

We kijken alweer uit naar de volgende editie van Inovation Day op woensdag 22 april!

Jeroen-spanjaard

Geschreven door

Jeroen Spanjaard

Manager Delivery & projects

jeroen.spanjaard@riviq.nl
+31 628 956 453

meer over dit onderwerp