Riviq als partner bij het event Data and analytics

Ook dit jaar is Riviq weer partner van het event Data and analytics dat wordt georganiseerd door Management events. Het event is woensdag 3 maart 2021.

Bij het event staat het onderwerp “je organisatie meer datagedreven maken” centraal.

Een meer datagedreven organisatie

Organisaties zijn zich er steeds meer van bewust dat het beter inzetten van data en slimme toepassingen kunnen helpen bij “elke dag betere beslissingen”.  Dit gaat verder dan alleen het hebben van een ‘dashboard’ met de belangrijkste verkoopgegevens of een voorspelmodel voor het behouden van je waardevolle klanten.

Stap naar een meer datagedreven organisatie omvat een samenhangende aanpak en vaardigheden op vlak van Techniek, Organisatie en Proces. Deze aspecten zie je terug in onze ervaring waar we tijdens het event graag 1 op 1 met je over in gesprek gaan.

Lees ter inspiratie alvast onze klantcase van ThiemeMeulenhoff over hoe zij als uitgever aan de slag zijn gegaan om meer datagedreven te werken.

Het event

Er is een aansprekend dagprogramma gepland met praktijkverhalen en cases. Het event is vooral gericht op beslissers die strategische data & analytics vraagstukken willen bespreken met partijen die hierin specialist zijn.

Samen in 1 op 1 gesprekken maken we graag kennis om jouw uitdaging te bespreken.

Hopelijk graag tot ziens op het event!

Marc Ducardus

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met

meer over dit onderwerp