Geslaagde Power BI training bij Broekman Logistics

Afgelopen dinsdag 16 juli hebben we voor een flinke groep bij Broekman Logistics een Power BI training verzorgd. Een leuke maar bovenal een leerzame dag.

De Power BI training betreft een eendaagse interactieve training die ontwikkeld is door collega’s Marijn, Marc en Marcel. Tijdens de training leren de deelnemers zich de basis van het ontwikkelen van rapporten en dashboards in Microsoft Power BI eigen maken.
Denk hierbij aan o.a. het laden, transformeren en modelleren van data, maken en gebruiken van visualisaties, toepassen van filtering, publicatie rapport en diverse best practices.
Geslaagde Power BI training bij Broekman Logistics 1

Aangezien onze trainers dagelijks in de praktijk staan weten ze haarfijn aan te geven waar de behoefte ligt en hebben ze voor de meeste vragen meerdere antwoorden paraat.

De training heeft een goede balans tussen theorie en praktijkdemonstraties. Door de oefeningen onder begeleiding van onze trainers uit te voeren leren de deelnemers de belangrijkste vaardigheden om zelfstandig doeltreffende dashboards en rapportages te kunnen ontwikkelen.

Ook interesse om eenvoudig zelf data visualisaties te maken met Power BI?

Neem vrijblijvend contact op en we vertellen je graag meer over deze en/of andere trainingen die we vanuit de Riviq Academy geven.

Robert Mansour

Geschreven door

Riviq

info@riviq.nl
+31 (0)70 40 60 966

meer over dit onderwerp