Teamwork en Fun

Zonder Teamwork & Fun zouden we werken bij Riviq een stuk minder leuk vinden. Dat was zo toen we met drie man begonnen en dat is nu we met veertig mensen zijn nog steeds zo. Of misschien is dat nog wel belangrijker geworden juist omdát we zijn gegroeid. Het zeggen dat je teamwork en fun hoog in het vaandel hebt, is één. Het daadwerkelijk doen is veel leuker. Lees hier hoe dat in de praktijk werkt.

Teamwork en fun laten we niet aan het toeval over. Allereerst zorgen we er voor dat consultants bij de opdrachtgever in een team komen. De ene keer is dat het eigen team van de klant, de andere keer gaan we als Riviq team aan de slag om een project uit te voeren. Zo leren we van elkaar en delen we het gevoel de opdracht samen te doen. Bovendien komt de persoonlijke manager van elke consultant regelmatig langs. En omdat het leven niet alleen uit werken bestaat, hechten we ook veel belang aan een gezonde verhouding tussen werk en privé.

Teammeeting Riviq aug 2022 Pizzaboot

Teammeetings

Maar ook los van de opdrachten zorgen we dat Riviq-consultants onderdeel van het team zijn en plezier hebben in hun werk. Elke tweede woensdag van de maand komen we bij elkaar voor de teammeeting. De ene keer is dat een inhoudelijke en presenteren consultants of externe sprekers. Dat kunnen de specialisten van Microsoft zijn over het Azure platform, of we krijgen een workshop “hoe geef ik een workshop?”. De inhoudelijke teammeetings wisselen we af met fun meetings: wandklimmen, BBQ boottocht door Utrecht, barista workshop, golf clinic, schaatsen, curling, escape room, een semi-professionele film maken. Iedere keer is er weer een collega die iets leuks verzint en organiseert. En omdat je dan op een andere manier contact hebt met elkaar, zoeken collega´s elkaar daarna nog makkelijker op.

Teamwork en Fun 1

Teamwork betekent niet alleen samen komen op kantoor. Het betekent ook klaar staan voor elkaar met raad en daad. Even samen kijken naar een technische uitdaging of naar een nieuwe tool. Samen uitzoeken hoe we het verschil kunnen maken bij ons opdrachtgevers. Met teamwork en fun!

Mocht je meer willen weten over hoe wij teamwork en fun belangrijk maken neem dan contact op. Ik leg het je met plezier uit.

Pim-wennekes

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met

Pim Wennekes

Manager Data & analytics

pim.wennekes@riviq.nl
+31 6 21 96 49 63

linkedin.com/in/pimwennekes

meer over dit onderwerp