Teammeeting aug 2022 – Pizzaboot

Zomerse avond tijdens Riviq fun activiteit

Meerdere keren per jaar organiseren we een gezellige avond met ons team. Deze avonden staan in het teken van lekker eten en drinken, een mooie activiteit en gezellig bijpraten met elkaar. Voor de sportievelingen worden daarnaast regelmatig sport avonden georganiseerd waar sport en gezelligheid gecombineerd wordt.

Woensdag 10 augustus was het tijd voor een heerlijke zomerse activiteit: op de boot door de mooie Leidse grachten varen. Om 18:00 verzamelden we bij de opstap plaats in het centrum van Leiden, alwaar de boot klaar lag. Het was volle bak en de boot zat dan ook goed vol. Gelukkig zat de koeling ook helemaal vol met drinken, want met het heerlijke zomerse weer kwam een drankje wel goed van pas.

Collage Riviq teammeeting pizzaboot

Meer van dit in je mailbox?

We sturen je circa 6x per jaar een email met handpicked cases, blogs en tips.

Met een Spotify playlist van een van onze collega’s op de achtergrond vaarden we af over de grachten. Na diverse bruggetjes (sommigen konden we maar nèt onderdoor) meerden we aan bij een restaurant om een pizzaatje te halen en onze vaart te vervolgen.

Leuk om de stad zo vanaf het water te zien en gezellig om elkaar weer te spreken en vakantieverhalen uit te wisselen tijdens deze zomerse avond!

Jeroen-spanjaard

Geschreven door

Jeroen Spanjaard

Manager Delivery & projects

jeroen.spanjaard@riviq.nl
+31 628 956 453

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en webinars?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang circa 6x per jaar een selectie van blogs, cases, webinars en nieuws in je mailbox.

Meer over dit onderwerp