Riviq Mini-congres Data en Analytics 2019

Afgelopen woensdag 26 juni organiseerde we traditiegetrouw weer haar jaarlijkse Riviq Mini-congres data en analytics. Een combinatie van klant cases, trends, ervaringen delen, inspiratie en gezelligheid. Ditmaal was de locatie het schitterende en recentelijk verbouwde kantoor van Microsoft op Schiphol. Als gold partner van Microsoft was het een eer om deze middag bij hen te organiseren.

Circa 50 klanten en relaties waren aanwezig bij het Riviq Mini-congres Data en analytics, waarbij de aftrap werd gedaan door Marc Ducardus, die met name het innovatieve karakter van Riviq toont. Daarna was het de beurt aan Thijs Pasman en Jelmer Offenberg van Transavia, die ons een kijkje gaven in de data science keuken van Transavia.
Belangrijkste case was een voorspelmodel voor het verminderen van waste in verse broodjes op een vlucht. Vervolgens namen, vanuit Microsoft, Rudy Doornewaard en Stephanie Visser de toeschouwers mee in de visie van Microsoft op data en Artifical Intelligence, gesteund met diverse praktijkvoorbeelden.

Riviq Mini-congres Data en Analytics 2019 1

Na een korte pauze werd de groep gesplitst voor een parallel track met deels een interactieve discussie obv enkele stellingen en de andere helft kreeg een rondleiding door het Customer Experience Center van het Microsoft kantoor met inspirerende proefopstellingen.

Traditiegetrouw hebben we de middag weer gezellig afgesloten met een borrel waarbij nog genoeg te bespreken was nav de middag!

Na afloop een hoop leuke reacties ontvangen met als rode draad: inspirerend en goed georganiseerde middag. Dit is waarvoor we het graag allemaal doen!

Riviq Mini-congres Data en Analytics 2019 2
Paul-stam-de-jonge

Geschreven door

Paul Stam de Jonge

Business manager

paul.stamdejonge@riviq.nl

+31 6 14 29 88 14

meer over dit onderwerp