Riviq, meer dan BI

Data specialisten van TopBI verder als Riviq

TopBI heeft zich ontwikkeld tot een belangrijke en sterke speler op het gebied van data platform, data science en data visualisatie.

Ruim 12 jaar geleden sloegen drie gedreven Business Intelligence consultants de handen ineen. Deze samenwerking is in een decennium uitgegroeid tot een bedrijf van 40 specialisten met eigen producten en diensten die voor opdrachtgevers het verschil maken.

TopBI heeft zich gepositioneerd als een stabiele en toonaangevende speler op de markt en is toe aan de volgende stap. Daarom gaat het bedrijf vanaf begin december 2018 verder onder de naam Riviq.

Riviq, meer dan BI 1

Waarom een nieuwe naam

“We nemen met een glimlach afscheid van de naam TopBI. De afgelopen 12 jaar hebben we voor bijzondere en aansprekende opdrachtgevers in de top 500 van Nederland gewerkt, maar steeds vaker merkten we dat onze naam de lading niet meer dekt. We doen zoveel meer dan alleen Business Intelligence. Daarom gaan we verder onder een nieuwe naam. Het is een nieuwe start met nieuwe energie, maar met een vertrouwd team.” aldus mede-oprichter Marc Ducardus

Nieuwe naam, nieuwe energie

“Bij de naam Riviq denken we aan een rivier, een constante stroom van informatie. Een rivier brengt energie met zich mee en zoekt constant naar nieuwe wegen. Dat is precies wat wij doen. Wij helpen organisaties met de constante stroom van data omzetten in waardevolle informatie, hierbij zoeken we constant naar de beste methoden voor iedere opdrachtgever.”

Voorop lopen

Naast data science en visualisatie van data heeft Riviq de afgelopen jaren een aantal producten zoals data generatoren ontwikkeld. Dit biedt de opdrachtgevers van Riviq de mogelijkheid om nog makkelijker en veiliger data te ontsluiten.

“Onze opdrachtgevers verwerken grote aantallen transacties per dag, deze data zetten wij om in informatie. Met de juiste voorspelmodellen en visualisaties bieden we deze bedrijven een stabiele basis om te ondernemen. Niet alleen reactief, maar juist ook proactief met een blik op de toekomst. Op die manier helpen wij onze opdrachtgevers elke dag betere beslissingen te nemen.”

Wij zijn Riviq

Een vertrouwd team, dezelfde expertise maar onder een nieuwe naam.

Marc Ducardus

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met

verder lezen over dit onderwerp