Inspirerend en innoverend

“U vraagt en wij draaien”, dat komt in het woordenboek van Riviq niet voor. Achter een vraag van een klant zit meestal een andere vraag en daar gaat het ons om. We combineren namelijk innovatieve ontwikkelingen met diepgaande kennis en ervaring in marktleidende technologie, waardoor we bij onze opdrachtgevers slimmere oplossingen mogelijk maken.

Al meer dan 12 jaar is ons streven om klanten te inspireren om zich op het gebied van data & analytics, verder te ontwikkelen en vooral om concrete resultaten te boeken.

Om dat te bereiken, organiseren we onder andere inspiratiesessies voor onze relaties op het gebied van marketing, finance, operations en ICT. Welke use cases bestaan er op het gebied van analytics? Hoe kom je van een Proof Of Concept naar productie en wat zijn de succesfactoren voor het opzetten van een data-platform?

Dat zijn vragen waar klanten het antwoord op zoeken en geholpen willen worden om de best toepasbare oplossing te implementeren.

Vanuit die inspiratiesessies wordt dan, indien mogelijk, een roadmap opgesteld waarin de te bereiken businessdoelstellingen en de bijbehorende informatievraagstukken worden gekoppeld.

Het spreekt voor zich dat Riviq haar klanten van begin tot eind hierin begeleidt om ervoor te zorgen dat de oplossing ook echt leidt tot betere resultaten voor de onderneming. Ons motto is niet voor niets: “elke dag betere beslissingen”!

Paul-stam-de-jonge

Geschreven door

Paul Stam de Jonge

Business manager

paul.stamdejonge@riviq.nl

+31 6 14 29 88 14

meer over dit onderwerp